Denis-sziget

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Denis-sziget területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Denis Private Island Seychelles és Denis Private Island. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Denis-sziget területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 43 307 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Denis-sziget városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 397 973 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 45 547 Ft körül alakult. Ez 472%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 260 836 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Denis-sziget városához a legközelebb eső repülőtér Praslin-sziget (PRI) (57,10 km).

Utazás tervezése ide: Seychelle-szigetek

Denis-sziget területe és vonzáskörzete