Castries

2018. dec. 13.2018. dec. 14.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Castries területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Casa Vista, Amazing Beach View Apartments és Poinsettia Villa Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Castries területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Castries városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,8
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (11)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2014. 10. 02.

This port city is the largest in St. Lucia and a great place to go shopping or check out the local craft market.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2013. 08. 16.

A vibrant city with a cute, though touristy market and fun port. The restaurants offer authentic Caribbean food and the people are great.

Clare Barlow
Clare BarlowLlandudno
2017. 01. 06.

Check out the place carenage or point serephine for the ultimate jewellery shopping experience.

Jerome Weingarden
Jerome WeingardenWestland
2017. 01. 06.

Another great city to see. I took the shopping tour while on vacation. It is like a giant flea market. They also have many small businesses, and well known businesses too.

Utazás tervezése ide: Saint Lucia