Konstanca

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Konstanca területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: La Popesti, Aleea Malinului Residence és Studio 52. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Konstanca területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Konstanca területén

26 422 Ft-tól
37 257 Ft-tól
51 133 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 12 926 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Konstanca városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 810 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 15 207 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 330 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Konstanca városához a legközelebb eső repülőtér Konstanca - Kogâlniceanu (CND) (23,07 km).

Utazás tervezése ide: Románia