Botosán

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Botosán területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Rapsodia Pension, Hotel Socim és Casa de Oaspeti Suceava. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Botosán területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Botosán területén

5 734 Ft-tól
6 659 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 9 619 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Botosán városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 948 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 10 729 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Botosán városában az átlagos április havi hőmérséklet 10,4 °C/50,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,4 °C/81,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,9 °C/23,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Botosán városához a legközelebb eső repülőtér Szucsáva - Salcea (SCV) (24,1km).

Utazás tervezése ide: Románia