Salinas

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Salinas területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villas del Faro Penthouse, Caparra Village Vacation Apartments és Gladiolas 2104. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Salinas területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Salinas területén

92 Ft-tól
83 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 29 812 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Salinas városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 53 159 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 35 918 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 37 445 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Salinas városához a legközelebb eső repülőtér Ponce (PSE) (28,35 km). További közeli repülőterek: San Juan Isla Grande (57,36 km) San Juan Luis Munoz Marin (60,17 km)

Utazás tervezése ide: Puerto Rico