Rincon

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rincon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hilltop Sunsets, The Fun House és Desecheo Inn. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rincon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rincon területén

40 320 Ft-tól
71 307 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Rincon városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,2
Kalandvágyó utazók
7,5
Családos utazók
7,5
Diákok
6,6
Zöld utazók
Tagi vélemények (31)
Toni M
Toni MOviedo
2016. 12. 02.

WHAT A BEAUTIFUL TOWN, THE BEACHES, THE PEOPLE, THE RESTAURANT, THERE IS SOMETHING FOR EVERYONE ONE

Rio Mar Cluster III - Villas del Amanecer, Rio Grande, PR
Rio Mar Cluster III - Villas del Amanecer, Rio Grande, PRRio Grande
2016. 10. 02.

Rincón is a municipality of Puerto Rico founded in 1771 by Don Luis de Añasco. It is located in the Western Coastal Valley, west of Añasco and Aguada. Rincón is spread over 9 wards and Rincón Pueblo. It is part of the Aguadilla-Isabela-San Sebastián Metropolitan Statistical Area. It is home to many of the surfing beaches in Puerto Rico, including Domes, Marias, Tres Palmas, Sandy Beach, Pools Beach, and Rincon Town Beach Plaza. It is also home to Caribbean beaches including Córcega Beach. The word "Rincón" means corner. Rincón is on the northwestern part of Puerto Rico.

MrsGrant
MrsGrantSanta Rosa
2016. 07. 27.

Rincon, Puerto Rico is considered a surf capital. Great beaches, excellent food and the warmest hospitality!

HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2016. 06. 24.

This town is so beautiful and coastal, local surfers town and the food is delicious!!

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 33 227 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rincon városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 080 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 34 347 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 35 436 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rincon városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 27,0 °C/80,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb szeptember hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,9 °C/89,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 19,0 °C/66,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Rincon városához a legközelebb eső repülőtér Mayaguez (MAZ) (13,06 km). További közeli repülőterek: Aguadilla (25,08 km)

Utazás tervezése ide: Puerto Rico