Ponce

2019. febr. 21.2019. febr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ponce területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gladiolas 2203, Casa Luna és Edificio Chandelier. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ponce területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Ponce városáról?

9,8
Családos utazók
Tagi vélemények (28)
Madelin Colon
Madelin Colon
2017. 02. 03.

A great place to visit to see the southern part of the island that is super different from the northern part.

Minerva C
Minerva CAlhambra
2013. 08. 19.

This historic city south of PR is proud of it plaza, monuments, museam Rum castle and its musicians. Most of the famous celebrities like Ricki Martin, JLo's family and many other come from the south of the island and Ponce. Its great festivals and music make it a true journey to the Puerto RIco culture and lifestyle.

Diane Austin
Diane AustinTallahassee
2017. 01. 06.

Ponce is a pretty, tree-lined city in PR that seemed very European. It has a great downtown park area that was busy at lunch with food vendors and artists. When we visited there was a great photography exhibit displayed throughout the park and an actively admiring local population. There is also a large Pier area that is popular on the weekend, but it was fairly deserted mid-week.

Shambhavi Shukla Tripathi
Shambhavi Shukla TripathiChicago
2017. 01. 06.

Nice place to realx and know a new culture. Lot of good golf courses n has one of the best casinos of PR here!

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 33 208 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ponce városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 573 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 35 033 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 33 391 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Puerto Rico