Guayanilla

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Guayanilla területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Downtown Perfect Spot, Daniel's Charming House és Puesta del sol. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Guayanilla területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Guayanilla területén

26 320 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 32 480 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Guayanilla városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 46 293 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 33 600 Ft körül alakult. Ez 14%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 38 609 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Guayanilla városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 27,0 °C/80,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb szeptember hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,9 °C/89,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 19,0 °C/66,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Guayanilla városához a legközelebb eső repülőtér Ponce (PSE) (24,61 km). További közeli repülőterek: Mayaguez (46,01 km) Aguadilla (64,03 km)

Utazás tervezése ide: Puerto Rico