Guayanilla

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Guayanilla területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Casa Luna, Great Studio @ Downtown Ponce és Daniel's Charming House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Guayanilla területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Guayanilla területén

25 496 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 31 464 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Guayanilla városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 845 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 32 549 Ft körül alakult. Ez 11%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 346 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Guayanilla városában az átlagos június havi hőmérséklet 26,9 °C/80,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb szeptember hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,9 °C/89,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 19,0 °C/66,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Guayanilla városához a legközelebb eső repülőtér Ponce (PSE) (24,61 km). További közeli repülőterek: Mayaguez (46,01 km) Aguadilla (64,03 km)

Utazás tervezése ide: Puerto Rico