Lisszabon

2019. aug. 24.2019. aug. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lisszabon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sheraton Lisboa Hotel & Spa, Vincci Liberdade és Iberostar Selection Lisboa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lisszabon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lisszabon területén

103 Ft-tól
124 Ft-tól
215 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Lisszabon városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,9
Gasztroturisták
7,9
Családos utazók
6,9
Szabadtéri programok rajongói
6,8
Művészet & Design kedvelők
Tagi vélemények (466)
Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
2019. 08. 06.

Lisszabon Portugália tengerparti és hegyvidéki fővárosa. A lenyűgöző San Jorge-kastélytól a kilátás az ókori város pasztell színű épületeire, a Tagus torkolatára és a 25 de Abril függőhídra terjed ki. A közelben a Nemzeti Csempemúzeum öt évszázados dekoratív kerámialapokat mutat be. Közvetlenül Lisszabon kívül egy sor strand található az Atlanti-óceánon, Cascaes-től Estorilig.

Jacqueline Norberto
Jacqueline Norberto
2019. 08. 12.

Passeio no Castelo São Jorge, amei experimentar as comidas como, os peixes da região, o famoso pastel de Belém e o delicioso bolinho de bacalhau

Nina Str
Nina Str
2019. 08. 09.

Zeker de moeite waard. Wat je maar wilt, je bent zo over de brug aan de Costa,zo in een natuurgebied of genieten in het centrum van Lissabon. Erg goedkoop en goed geregeld openbaar transport en lekker eten.

Thamyres Almeida
Thamyres Almeida
2019. 07. 31.

Cheio de cultura com monumentos históricos lindos, Lisboa é uma cidade de tirar o fôlego!

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 28 474 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lisszabon városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 49 118 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 37 728 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 809 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lisszabon városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 18,3 °C/64,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,1 °C/68,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 9,9 °C/49,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lisszabon városához a legközelebb eső repülőtér Lisszabon (LIS) (8,34 km). További közeli repülőterek: Tires (19,03 km)

Utazás tervezése ide: Portugália