Tyumeny

2019. máj. 23.2019. máj. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tyumeny területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Best Western Plus Spasskaya és Doubletree By Hilton Hotel Tyumen. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tyumeny területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tyumeny területén

11 498 Ft-tól
20 215 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 8 160 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tyumeny városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 902 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 8 531 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 408 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tyumeny városában az átlagos május havi hőmérséklet 11,1 °C/52,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 24,5 °C/76,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -19,9 °C/-3,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tyumeny városához a legközelebb eső repülőtér Tyumeny (TJM) (13,84 km).

Utazás tervezése ide: Oroszország

Tyumeny területe és vonzáskörzete