Blagovescsenszk

2019. szept. 29.2019. szept. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Blagovescsenszk területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Wanderer, Wangjiang Select Hotel és Home Inn Wudalianchi Citiy Hall Xinrui Plaza. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Blagovescsenszk területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Blagovescsenszk területén

15 678 Ft-tól
19 267 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 8 334 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Blagovescsenszk városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 11 364 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 10 228 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 344 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Blagovescsenszk városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 11,9 °C/53,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,7 °C/80,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -27,2 °C/-17,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Blagovescsenszk városához a legközelebb eső repülőtér Blagovescsenszk (BQS) (18,20 km).

Utazás tervezése ide: Oroszország