Gjumri

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gjumri területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Friends' Guest House, Ani és Friendly B&B with Gyumri's Flair. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gjumri területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 6 635 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Gjumri városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 847 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 8 110 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 772 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Gjumri városában az átlagos április havi hőmérséklet 6,9 °C/44,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,6 °C/79,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -12,2 °C/10,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Gjumri városához a legközelebb eső repülőtér Gjumri (LWN) (4,0km).

Utazás tervezése ide: Örményország