Szíb

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szíb területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: al Khoud Height for Hotel Apartments, Seeb Guest House és Sunrise Apartment II. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szíb területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szíb területén

15 521 Ft-tól
24 872 Ft-tól
55 167 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 15 334 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szíb városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 815 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 16 830 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 171 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szíb városához a legközelebb eső repülőtér Maszkat (MCT) (14,75 km).

Utazás tervezése ide: Omán