Szíb

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szíb területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: seeb guest house, sweet Apartment és Villa Seaview. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szíb területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szíb területén

7 398 Ft-tól
10 727 Ft-tól
28 112 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 14 796 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szíb városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 18 865 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 16 645 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 324 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szíb városához a legközelebb eső repülőtér Maszkat (MCT) (14,75 km).

Utazás tervezése ide: Omán