Ruwī

2019. jan. 24.2019. jan. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ruwī területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Reem Luxury Apartment, Marina bandar al Rawda és Royal Hotel Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ruwī területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Ruwī városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
7,5
Vegetáriánusok
7,5
Gasztroturisták
Tagi vélemények (4)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2017. 01. 06.

Ruwi is Muscat's 'little India' chock-a-block full of textiles, hairdressing parlors, gold souks and all things Indian (including the traffic only minus the holy cows) and even an Indian Cinema! Colorful and bustling depsite the picture presented here of desert desolation, Ruwi is the one place in the Sultanate where you can find just about anything.

Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
2013. 03. 11.

Ruwi is excellent if you desire cheap clothes, watches or sunglasses with a familiar name at reduced prices, if not I wouldn't bother going.

amor barwani
amor barwaniTampines
2013. 03. 09.

UmEr ThaNku
UmEr ThaNkuNellaya, Kerala, India
2015. 07. 10.

Utazás tervezése ide: Omán