Matrah

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Matrah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Etape et Pause à Kourou10-11, Sun City Hotel és Marina Bandar al Rawda. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Matrah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Matrah területén

6 919 Ft-tól
9 911 Ft-tól
20 010 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 15 708 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Matrah városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 19 075 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 16 830 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 454 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Matrah városához a legközelebb eső repülőtér Maszkat (MCT) (29,16 km).

Utazás tervezése ide: Omán