Ibri

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ibri területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ibri Oasis Hotel és Al Majd Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ibri területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 14 798 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ibri városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 39 215 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 19 237 Ft körül alakult. Ez 20%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 105 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ibri városában az átlagos április havi hőmérséklet 29,2 °C/84,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 44,5 °C/112,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 12,8 °C/55,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Omán

Ibri területe és vonzáskörzete