Bukhā

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bukhā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Yaqeen, almaraba és Al Fanar Rest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bukhā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bukhā területén

6 568 Ft-tól
13 319 Ft-tól
22 076 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 18 610 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bukhā városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 70 791 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 35 760 Ft körül alakult. Ez 11%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 31 680 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bukhā városához a legközelebb eső repülőtér Khasab (KHS) (9,61 km).

Utazás tervezése ide: Omán