Bukhā

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bukhā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alseeh Villa, Khasab Hotel és Al Yaqeen. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bukhā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bukhā területén

6 732 Ft-tól
13 651 Ft-tól
22 628 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 17 205 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bukhā városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 507 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 36 653 Ft körül alakult. Ez 25%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 201 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bukhā városához a legközelebb eső repülőtér Khasab (KHS) (9,61 km).

Utazás tervezése ide: Omán