Bilād Manaḩ

2019. aug. 29.2019. aug. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bilād Manaḩ területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ghaf Alshaik Apartments, Durrat Al-misfah Guest House és Al Misfah Kindergarten. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bilād Manaḩ területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bilād Manaḩ területén

11 636 Ft-tól
14 679 Ft-tól
97 921 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 17 185 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bilād Manaḩ városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 803 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 27 568 Ft körül alakult. Ez 11%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 496 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Omán