Bilād Manaḩ

2019. jún. 15.2019. jún. 16.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bilād Manaḩ területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ghaf Alshaik Apartments, Durrat Al-misfah Guest House és Al Misfah Kindergarten. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bilād Manaḩ területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bilād Manaḩ területén

11 774 Ft-tól
14 854 Ft-tól
99 087 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 17 390 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bilād Manaḩ városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 229 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 27 896 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 568 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Omán