Al Ḩamrā'

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Ḩamrā' területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Rose Jabal Akdhar, Al Hamra Rest Chalet és White House Apartment in Nizwa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Ḩamrā' területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Ḩamrā' területén

11 760 Ft-tól
14 560 Ft-tól
57 680 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 18 293 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Ḩamrā' városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 307 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 22 400 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 018 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Omán