Al Ḩamrā'

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Ḩamrā' területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Rose Jabal Akdhar, Al Hamra Rest Chalet és White House Apartment in Nizwa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Ḩamrā' területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Ḩamrā' területén

11 392 Ft-tól
14 104 Ft-tól
55 875 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 17 721 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Ḩamrā' városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 952 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 21 699 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 212 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Omán