Al Azaiba

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Azaiba területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: seeh qantan, La Rosa Hotel Oman és Al Reef Hotel Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Azaiba területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Azaiba területén

8 389 Ft-tól
11 930 Ft-tól
31 131 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 15 286 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Azaiba városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 300 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 18 641 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 325 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Azaiba városához a legközelebb eső repülőtér Maszkat (MCT) (11,46 km).

Utazás tervezése ide: Omán