Al `Afīfah

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al `Afīfah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: 200 négyzetméteres, 2 hálószobás, 6 Saját Fürdőszobával Rendelkező Az Zafaran Területén, Safe and Comfortable Studio és Aadil Room. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al `Afīfah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al `Afīfah területén

6 824 Ft-tól
9 698 Ft-tól
10 775 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 15 445 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al `Afīfah városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 918 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 25 502 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 999 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al `Afīfah városához a legközelebb eső repülőtér Sohar (OHS) (9,52 km).

Utazás tervezése ide: Omán