Al `Afīfah

2019. jún. 16.2019. jún. 17.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al `Afīfah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Nhar Accommodation House, Aadil Room és Mabahj Garnatha Hotels. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al `Afīfah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al `Afīfah területén

6 867 Ft-tól
9 758 Ft-tól
10 842 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 15 541 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al `Afīfah városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 141 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 25 660 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 353 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al `Afīfah városához a legközelebb eső repülőtér Sohar (OHS) (9,52 km).

Utazás tervezése ide: Omán