Velence

2018. dec. 13.2018. dec. 14.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Velence területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Russo Palace, Camping Village Jolly és Antony Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Velence területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Velence városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,7
Művészet & Design kedvelők
7,9
Gasztroturisták
7,5
Kalandvágyó utazók
7,2
Családos utazók
Tagi vélemények (793)
John S
John S
2018. 06. 24.

You can get a day trip from Medulin (Coach to Pula then fastboat ride to Venice and back). A great day out but an early start and late finish.

Maria Ham
Maria HamBronx
2018. 05. 30.

From all the places in the world , the city of water is one of the many wonders needed in your list as a traveler to have seen anything beautiful in your life !!

Erica Moriarty
Erica MoriartyHouston
2018. 05. 21.

I loved Venice! But it is a bit pricey and a bit smelly in the summer. However, nothing beats sitting in a coffee shop while overlooking the water.

Harold
HaroldBrooklyn
2018. 05. 13.

Venice is spectacular but, sadly, also completely overrun with visitors. A little pre-planning will make your trip much more enjoyable. Get away from San Marco.

Utazás tervezése ide: Olaszország