Hasonlítson össze szállodákat Milánó területén, és takarítson meg a szálláson

Sajnáljuk, Nem támogatjuk a 30 éjszakánál hosszabb tartózkodást.

Milánó legjobb szállodáinak térképes keresése

Használja a térképünket, hogy szállodákat találjon az Ön által meglátogatni kívánt Milánó terület, illetve látnivaló közelében.

A legjobb Milánó szállodák. Vélemények olvasása

Bízzon benne, hogy a tökéletes szállást foglalta le. Mielőtt foglalna, olvassa el a valódi vendégek által adott véleményeket.

Több szálloda megtekintése

Szállodák itt: Milánó

Milánóval, a divat és kultúra fővárosával, nem foghatunk mellé. Ma Olaszország legmodernebb és legfrenetikusabb városaként tartják számon. A legtöbben valószínűleg bevásárlás céljából érkeznek ide, de az olasz főváros számtalan múzeummal, galériával és emlékművel is dicsekedhet. A művészeket, divattervezőket, modelleket mágnesként vonzza a város. Lombardia fővárosa az Alpoktól délre, a Garda, Como és Maggiore tavak közelében fekszik. A Forma 1 monzai pályája is csak pár kilométernyire északra fekszik Milánótól, és a sport fanatikusok a San Siro stadiont, az Inter és AC Milan futballklubok otthonát is meglátogathatják.

A hotelek a drágább kategóriába tartoznak, de válogathatunk hosztelekből, apartmanokból és vendégházakból is. A tömegközlekedés kiváló, a városnak kiterjedt metróhálózata van, de busszal, vonattal vagy villamossal is egyszerű a közlekedés.

 

Városközpont - Duomo

A városközpont szívében találjuk a Milánói dómot. A gótikus épület fehér homlokzatát 3200 szobor díszíti. Ha felmászunk a tetejére, jó időben az Alpokat is láthatjuk. A dóm előtti tér a Piazza del Duomo esti és nappali fényeiben is levesz a lábunkról. Ebben a negyedben találjuk az árkádos Galleria Vittorio Emanuele II bevásárlóközpontot és a Palazzo Realet, a királyi palotát. A dómtól nem messze található a híres Vittorio Emanuele korzó és a La Scala Operaház is. A dómnál két metróvonal találkozik, így sok hotel könnyen megközelíthető erről a pontról.

 

Brera

A bohém Brera negyed exkluzív boltjairól, bárjairól ismert, fő látványosságai a Pinacoteca Nazionale di Brera (Brera Képtár), többek között Rafaello és Rembradt remekműveit állítja ki. Brera a dómtól északra fekszik szűk macskaköves utcáival Milánó Montmartre-ja. Fiatalok, családok, de az idősebb korosztály számára is remek kiindulópont.

 

Navigli

Délnyugatra a dómtól a Navigli negyed helyezkedik el hangulatos csatornáival. Ez a városrész az éjszakai élet egyik központja, éppen ezért nem a korán fekvők vagy családosok számára ajánlott. A városközpont kicsit nehezebben közelíthető meg innen tömegközlekedéssel, viszont a hotelek és éttermek nagyon kedvező árfekvésűek.

Ha pedig már a luxusbutikok és a vásárlás teljesen kifárasztott minket, töltődjünk fel a Parco Sempioneben, ami Miláno legnagyobb városi parkja. Rengeteg aperitif bárjával és hangulatos utcáival az éjszakai élet egyik központja, ugyanúgy mint Navigli. Vagy adjuk át magunkat a művészetnek, és csodáljuk meg Leonardo da Vinci „Utolsó vacsora” című freskóját a Santa Maria delle Grazie templomban.