Kirkenes Høybuktmoen

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kirkenes Høybuktmoen területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Thon Hotel Kirkenes, Scandic Vadsø és Barents Frokosthotell. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kirkenes Høybuktmoen területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kirkenes Høybuktmoen területén

30 706 Ft-tól
36 625 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Kirkenes Høybuktmoen városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,8
Gasztroturisták
Tagi vélemények (4)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
2018. 12. 05.

Kirkenes is the border of Norway. We can hop on a sledge pulled by snowmobile to the frozen sea floors and witnessed our hosts sawing a hole in the ice and pull up a huge bucket of the crabs.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016. 05. 20.

Came here as part of a Hurtigruten voyage, and yes there is something cool about being quite this far north, but there is nothing to do here at all. Wander around and look in some of the souvenir shops is about the height of excitement.

Jack
Jack
2012. 12. 30.

This is Onni one of the huskies that pulled the sled and apparently the most photogenic of the bunch, as the guide told us..

Yvonne Clover-Lambert
Yvonne Clover-LambertSurbiton
2012. 06. 23.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 27 006 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kirkenes Høybuktmoen városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 775 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 32 556 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 861 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kirkenes Høybuktmoen városában az átlagos április havi hőmérséklet -1,8 °C/28,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 15,7 °C/60,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -13,6 °C/7,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kirkenes Høybuktmoen városához a legközelebb eső repülőtér Kirkenes Høybuktmoen (KKN) (5,86 km).További közeli repülőterek: Vadsø (38,36 km)

Utazás tervezése ide: Norvégia