Hasonlítson össze szállodákat Berlin területén, és takarítson meg a szálláson

Sajnáljuk, Nem támogatjuk a 30 éjszakánál hosszabb tartózkodást.

Berlin legjobb szállodáinak térképes keresése

Használja a térképünket, hogy szállodákat találjon az Ön által meglátogatni kívánt Berlin terület, illetve látnivaló közelében.

A legjobb Berlin szállodák. Vélemények olvasása

Bízzon benne, hogy a tökéletes szállást foglalta le. Mielőtt foglalna, olvassa el a valódi vendégek által adott véleményeket.

Több szálloda megtekintése

Szállodák itt: Berlin

A megosztottság és egység jelképének számító Brandenburgi kapu, az andalgós sétára csábító Unter den Linden sétány, a Múzeum-sziget kulturális élményei – Berlinben tapintható történelem és kulturális sokszínűség várja a látogatókat. A világváros adta élményekhez sokat hozzátesz, ha az igényeinknek megfelelő városrészben választunk szálláshelyet. Nézzük, kinek hol is érdemes megszállni Berlinben:

 

Mitte

Ha olyan szálláshely megtalálása a cél, ahonnan kellemes közelségbe vannak a legnagyobb történelmi látnivalók, akkor a Mitte városrész a jó választás. Itt található az 5 izgalmas múzeumot kínáló Museuminsel (Múzeum-sziget), a Brandenburgi kapu és a híres Berlini dóm is. Így ha csak egy-két nap idő jut Berlinre, akkor a Mitte-ben minden közel lesz: a látnivalók mellett kellemes kávézók, éttermek és butikok is lehetőséget adnak a kikapcsolódásra. Ezen a környéken jellemzően közép- és magas árkategóriájú szállodák és apartmanok találhatók.

 

Charlottenburg-Wilmersdorf

A vásárlás szerelmeseit igényes butikokban és szaküzletekben gazdag sétálóutcák várják Berlin Charlottenburg-Wilmersdorf városrészében. A családosoknak a zoo közelsége teheti vonzóvá ezt a környéket, ahol igazán nincs hiány látnivalókban sem. Itt található a híres Charlottenburgi kastély, az Olimpiai Csarnok és a berlini opera is. Berlin ezen városrészében a közép- és felsőkategóriás szállások mellett olcsóbb hostelek is találhatók.

 

Friedrichshain

Itt található a berlini fal maradványait bemutató East Side Gallery nemzetközi szabadtéri múzeum és az Oberbaumbrücke-híd is. Ez a városrész ideális fiataloknak és bulizni vágyóknak, ugyanis számtalan bár és kocsma segít rá itt az igazán nyüzsgő éjszakai életre. Nappal pedig hangulatos galériákban csavaroghat, aki a bulizás mellett a művészet pezsgésére is vágyik.

Jellemzően három- és négycsillagos szállodákat találunk itt, de ki lehet fogni egy-egy némileg alacsonyabb komfortfokozattal rendelkező olcsóbb hotelt vagy hostelt is.

 

Kollwitzplatz

A berlini fal leomlása után a fiatal művészek és punkok törzshelye volt ez a környék, de az évtizedek során lecsitult itt a hangulat. Ma a Kollwitzplatz könnyed kikapcsolódásra alkalmas, mozikkal, diszkókkal és éttermekkel várja a lazulni vágyókat. Ugyanakkor ez a városrész a bulizás lehetősége mellett összességében mégis nyugodt, kellemes hangulatot áraszt, így családosoknak, és pihenésre vágyó idősebbeknek is jó választás lehet. Jellemzően 2 és 4 csillagos szállodák találhatóak itt. Metróközlekedéssel jól elérhetők Berlin más városrészei innen.