Teluk Bahang

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Teluk Bahang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Jalan Batu Ferringi, Batu Ferringhi Homestay és Sunshine Bayu Emas Apartment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Teluk Bahang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 14 798 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Teluk Bahang városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 80 649 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 17 018 Ft körül alakult. Ez 37%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 431 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Teluk Bahang városához a legközelebb eső repülőtér Pulau Pinang (PEN) (19,8km).

Utazás tervezése ide: Malajzia