Senai

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Senai területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Oyo Rooms Kulai Ioi Mall, Nida Rooms Johor Impian Emas és Cinta Ayu All Suites - Pulai Springs Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Senai területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Senai területén

4 254 Ft-tól
7 769 Ft-tól
13 318 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 6 659 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Senai városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 19 977 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 8 139 Ft körül alakult. Ez 16%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 465 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Senai városához a legközelebb eső repülőtér Johor Bahru (JHB) (2,62 km).

Utazás tervezése ide: Malajzia