Rawang

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rawang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The HB Hotel, Seri Rawang Hotel és Casavilla Hotel Selayang. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rawang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rawang területén

17 018 Ft-tól
41 989 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 4 439 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rawang városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 139 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 5 549 Ft körül alakult. Ez 21%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 6 752 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rawang városában az átlagos április havi hőmérséklet 28,8 °C/83,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb március hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,5 °C/92,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 23,3 °C/73,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Rawang városához a legközelebb eső repülőtér Kuala Lumpur Sultan Abdul Aziz Shah (SZB) (22,5km).További közeli repülőterek: Kuala Lumpur Klia (66,7km)

Utazás tervezése ide: Malajzia