Petaling Jaya

2019. jan. 23.2019. jan. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Petaling Jaya területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Premier, Sun Inns Hotel Kelana Jaya és JJ Boutique Hotel (SS2). A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Petaling Jaya területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Petaling Jaya városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,5
Családos utazók
8,4
Hátizsákosok
8,4
Művészet & Design kedvelők
8,1
Üzleti utazók
Tagi vélemények (25)
xin
xinLondon
2017. 08. 02.

Great place to take scenic pictures, hangout, get good food or just have a good evening of sports ☺️

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2016. 02. 25.

Petaling Jaya, often called as PJ to locals, is a residential area of Kuala Lumpur. You can reach by LRT but you would need to have a car or use taxi service to get around. There are a number of great restaurants and hotels in this area. Now you can find a lot of trendy cafes.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
2016. 07. 07.

Petaling Jaya is a place growth very fast and became the important link to Klang and Kuala Lumpur. The houses there became very expensive and made young people cannot affordable to buy them any more.

Ahboon Net
Ahboon NetKuala Lumpur
2013. 04. 09.

Petaling Jaya, a suburb of Kuala Lumpur that offers up endless options for tourists hungry for a taste of local culture.

Utazás tervezése ide: Malajzia