Alur Gajah

2019. ápr. 26.2019. ápr. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Alur Gajah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: E.H.NoR Homestay, Melaka Villa with 6 bedrooms és Nida Rooms Alor Gajah Sanctuary. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Alur Gajah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Alur Gajah területén

13 630 Ft-tól
18 671 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 16 431 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Alur Gajah városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 862 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 23 153 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 807 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Alur Gajah városához a legközelebb eső repülőtér Melaka (MKZ) (13,07 km). További közeli repülőterek: Kuala Lumpur Klia (70,70 km)

Utazás tervezése ide: Malajzia