Budapest

2019. jan. 17.2019. jan. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Budapest területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Expo Congress Hotel, Atrium Fashion Hotel és Hotel President. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Budapest területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Budapest területén

12 865 Ft-tól
20 112 Ft-tól
40 587 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Budapest városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,3
Éjszakai élet rajongói
7,2
Hátizsákosok
7,2
Művészet & Design kedvelők
6,8
Gasztroturisták
Tagi vélemények (361)
David Buendia
David Buendia
2019. 01. 16.

Una ciudad con una historia muy guay. Fue un viaje de amigos y lo disfrutamos mucho. Es barato y el metro comunica la ciudad súper bien a todos los puntos.

giovanni forchione
giovanni forchione
2018. 12. 28.

Una delle mie cittá preferite ! Bella, economica e piena di storia! consiglio assolutamente lo szimpla kert, luogo adatto al divertimento !

Mathieu Laborde
Mathieu LabordeBordeaux
2018. 08. 14.

Budapest est une ville attractive , ou la vie est abordable ! Je recommande fortement.

Colleen Holbrook
Colleen HolbrookVancouver
2018. 05. 26.

Budapest is like taking a step back into time, it definitely feels like Eastern Europe with tall, looming buildings and giant windows. It is beautiful and welcoming.

Utazás tervezése ide: Magyarország