Anykščiai

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Anykščiai területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Anyksciu apartamentai, Aitvaras és Nijole ir Algimantas. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Anykščiai területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Anykščiai területén

8 948 Ft-tól
10 812 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 16 404 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Anykščiai városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 26 843 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 19 387 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 636 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Anykščiai városában az átlagos április havi hőmérséklet 6,8 °C/44,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,3 °C/73,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -7,3 °C/18,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Litvánia