Ozolnieki

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ozolnieki területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mercure Riga Centre, Rixwell Gertrude Hotel és Albert Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ozolnieki területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ozolnieki területén

7 028 Ft-tól
13 131 Ft-tól
21 084 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 14 056 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ozolnieki városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 250 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 17 015 Ft körül alakult. Ez 19%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 314 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ozolnieki városához a legközelebb eső repülőtér Riga (RIX) (28,74 km).

Utazás tervezése ide: Lettország