Jelgava

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jelgava területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Boutique Hotel Monte Kristo, Hotel Jurmala Spa és Mercure Riga Centre. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jelgava területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jelgava területén

5 110 Ft-tól
8 030 Ft-tól
18 980 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 12 045 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jelgava városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 805 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 16 425 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 861 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Lettország