Bneid Al Qar

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bneid Al Qar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hussa House, Regent Hotel Apartments és Arkan Residence. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bneid Al Qar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bneid Al Qar területén

13 743 Ft-tól
15 732 Ft-tól
37 793 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 31 102 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bneid Al Qar városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 69 437 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 33 272 Ft körül alakult. Ez 14%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 37 944 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bneid Al Qar városához a legközelebb eső repülőtér Kuwait (KWI) (16,13 km).

Utazás tervezése ide: Kuvait