Bneid Al Qar

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bneid Al Qar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Kuwait Residence, Imperial Hotel és Hussa House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bneid Al Qar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bneid Al Qar területén

14 187 Ft-tól
16 240 Ft-tól
39 013 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 29 867 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bneid Al Qar városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 71 680 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 34 347 Ft körül alakult. Ez 17%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 40 383 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bneid Al Qar városához a legközelebb eső repülőtér Kuwait (KWI) (16,13 km).

Utazás tervezése ide: Kuvait