Al Jahrā'

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Jahrā' területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Muhanna Plaza Salmiya Old Souk, Gulf Continental Suite és Terrace Furnished Apartments- Salmiya. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Jahrā' területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Jahrā' területén

14 354 Ft-tól
17 150 Ft-tól
35 978 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 32 063 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Jahrā' városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 621 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 38 028 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 786 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Jahrā' városához a legközelebb eső repülőtér Kuwait (KWI) (29,39 km).

Utazás tervezése ide: Kuvait