Al Finţās

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Finţās területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Gulf Hotel Flats, Code Furnished Apartment (Oasis 2) és Grand Dahlia Hotel Apt. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Finţās területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Finţās területén

12 303 Ft-tól
15 286 Ft-tól
33 181 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 30 572 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Finţās városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 366 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 37 283 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Finţās városához a legközelebb eső repülőtér Kuwait (KWI) (15,37 km).

Utazás tervezése ide: Kuvait