Al Farwānīyah

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Farwānīyah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: City Tower Hotel, Adams Hotel és Dream Inn Hotel and Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Farwānīyah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Farwānīyah területén

11 859 Ft-tól
15 143 Ft-tól
34 483 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 30 652 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Farwānīyah városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 47 437 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 34 666 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Farwānīyah városához a legközelebb eső repülőtér Kuwait (KWI) (3,55 km).

Utazás tervezése ide: Kuvait