Al Farwānīyah

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Farwānīyah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Adams Hotel, Marina Hotel és Crowne Plaza Kuwait AL Thuraya City. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Farwānīyah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Farwānīyah területén

12 155 Ft-tól
15 521 Ft-tól
35 344 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 31 417 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Farwānīyah városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 58 720 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 35 531 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 37 183 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Farwānīyah városához a legközelebb eső repülőtér Kuwait (KWI) (3,55 km).

Utazás tervezése ide: Kuvait