Tali

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tali területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Lily Pad Inn, Good Meimei és Dali Jade Garden Inn. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tali területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tali területén

11 468 Ft-tól
18 497 Ft-tól
25 527 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 8 879 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tali városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 798 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 9 989 Ft körül alakult. Ez 12%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 222 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tali városához a legközelebb eső repülőtér Tali (DLU) (8,30 km).

Utazás tervezése ide: Kína