Jinzhu

2019. szept. 26.2019. szept. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jinzhu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gong Ga Hotel, Dear Zhaizhai Hot Spring Hostel és 稻城金珠大酒店. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jinzhu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jinzhu területén

14 841 Ft-tól
21 979 Ft-tól
16 531 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 9 393 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jinzhu városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 548 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 9 768 Ft körül alakult. Ez 41%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 839 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jinzhu városához a legközelebb eső repülőtér Daocheng Yading (DCY) (30,92 km).

Utazás tervezése ide: Kína