Ji An

2020. jan. 31.2020. febr. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ji An területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hongyu Hotel, Jinsha Fashion Theme Hotel és Wanlong Business Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ji An területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ji An területén

7 581 Ft-tól
12 769 Ft-tól
15 362 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 7 182 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ji An városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 779 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 7 981 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ji An városában az átlagos január havi hőmérséklet 6,8 °C/44,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 34,4 °C/93,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,7 °C/38,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Ji An városához a legközelebb eső repülőtér Ji An (JGS) (38,55 km).

Utazás tervezése ide: Kína