Ansan

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ansan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Romantic Warm House, Shengli Hotel és Lai Fu Shi Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ansan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ansan területén

2 983 Ft-tól
4 474 Ft-tól
8 389 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 5 592 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ansan városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 575 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 5 965 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 6 214 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ansan városában az átlagos április havi hőmérséklet 10,3 °C/50,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,0 °C/84,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -17,7 °C/0,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Ansan városához a legközelebb eső repülőtér Ansan (AOG) (7,23 km). További közeli repülőterek: Senjang (71,71 km)

Utazás tervezése ide: Kína