Ukunda

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ukunda területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Seaclusion Diani, Diani Blue és The Diani Pearl. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ukunda területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ukunda területén

30 760 Ft-tól
48 337 Ft-tól
76 351 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 13 183 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ukunda városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 633 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 15 746 Ft körül alakult. Ez 17%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 432 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Kenya