Shela

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Shela területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sweet Banana House, Shamba House és Mandarina Beach Cottage. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Shela területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Shela területén

22 624 Ft-tól
2 007 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 16 056 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Shela városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 65 682 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 18 975 Ft körül alakult. Ez 45%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 642 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Shela városában az átlagos június havi hőmérséklet 21,4 °C/70,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb március hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,3 °C/82,9 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 18,3 °C/64,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Shela városához a legközelebb eső repülőtér Lamu (LAU) (4,87 km).

Utazás tervezése ide: Kenya