Nanyuki

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nanyuki területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Acacia villas, Ol Pejeta Mansion és Acacia Furnished Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nanyuki területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nanyuki területén

13 505 Ft-tól
70 262 Ft-tól
22 995 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Nanyuki városáról?

Tagi vélemények (3)
Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2014. 02. 05.

Beautifully located at the foot of Mount Kenya, and adjacent to Ol Pajeta conservancy. It is a great place to stop before launching into either. Due to the military camps there are a number of expats around and about. It also means the bars can get rowdy, and pick-pocketing is a real risk. However, it also hosts coffee shops like Dormans, and other more upscale spots like Brown's cheese, Lily Pads, Trout Tree, and Barney's.

DAN Carryme
DAN CarrymeNairobi
2017. 01. 06.

moderate but much carefulness is needed

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2013. 10. 19.

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 14 235 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nanyuki városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 46 355 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 21 170 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 030 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Kenya