Mambrui

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Mambrui területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: 2 bedroom Cottage in Malindi, Kibokoni Luxury Holiday Villa Malindi és Surahi Restaurant & Guest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Mambrui területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Mambrui területén

13 503 Ft-tól
15 168 Ft-tól
27 932 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 23 677 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Mambrui városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 73 251 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 29 966 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 31 262 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Kenya