Lamu

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lamu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Baitil Aman Guest House, Sweet Banana House és Shamba House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lamu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lamu területén

37 214 Ft-tól
4 862 Ft-tól
130 156 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Lamu városáról?

9,8
Hátizsákosok
7,6
Történelemrajongók
7,5
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (9)
Margot B
Margot BPortland
2014. 08. 16.

Lamu Island is popular with backpackers, who come for its pretty beaches and cheap accommodation. The town itself has an old fort, a donkey sanctuary (and lots of donkeys--but no cars), and many mosques. The population is primarily Muslim, so dress accordingly.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017. 01. 06.

Lamu is a beautiful island off the coast of Kenya. The old town, which dates back more than 500 years, oozes history - with narrow winding streets and a laid back atmosphere - is now a UNESCO world heritage site. The beaches are nice as well.

Carol Driver
Carol DriverLondon
2013. 12. 01.

As part of the Lamu Archipelago of Kenya, Lamu is the country's oldest living town. It's remote, boasts the best-preserved Swahili settlement in East Africa - and, until recently, used only donkeys as transport, which is a top reason to visit.

Don Poisson
Don PoissonVancouver
2017. 01. 06.

Warm, friendly and peaceful. The streets are too narrow for cars, and cats and donkeys roam freely. There are a couple of great, inexpensive seafood restaurants along the waterfront. Hire a dhow for a day of sailing and a little fishing.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 16 456 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lamu városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 035 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 16 456 Ft körül alakult. Ez 31%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 21 631 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lamu városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 20,7 °C/69,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb március hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,3 °C/82,9 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 18,3 °C/64,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lamu városához a legközelebb eső repülőtér Lamu (LAU) (2,50 km). További közeli repülőterek: Kiwayu (49,45 km)

Utazás tervezése ide: Kenya