The Pearl-Qatar

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által The Pearl-Qatar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Furnished 2BR APT With Balcony, Marriott Executive Apartments City Center és Porto Arabia Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le The Pearl-Qatar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 20 945 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. The Pearl-Qatar városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 58 346 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 38 523 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 35 251 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
The Pearl-Qatar városához a legközelebb eső repülőtér Hamad International (DOH) (14,11 km).

Utazás tervezése ide: Katar