The Pearl-Qatar

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által The Pearl-Qatar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Luxurious Apartments, DOHA - SK, Multinet Properties és Dusit Doha Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le The Pearl-Qatar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák The Pearl-Qatar területén

7 768 Ft-tól
9 062 Ft-tól
17 385 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 28 112 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. The Pearl-Qatar városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 018 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 38 099 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 251 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
The Pearl-Qatar városához a legközelebb eső repülőtér Hamad International (DOH) (14,11 km).

Utazás tervezése ide: Katar