The Pearl-Qatar

2019. júl. 4.2019. júl. 5.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által The Pearl-Qatar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: FURNISHED 2BR APT WITH BALCONY, Marriott Executive Apartments City Center és Porto Arabia Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le The Pearl-Qatar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák The Pearl-Qatar területén

19 289 Ft-tól
42 364 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 27 402 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. The Pearl-Qatar városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 905 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 37 136 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 35 094 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
The Pearl-Qatar városához a legközelebb eső repülőtér Hamad International (DOH) (14,11 km).

Utazás tervezése ide: Katar