Chibougamau

2019. szept. 26.2019. szept. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Chibougamau területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Marina Chibougamau, Gîte de la Rivière és Relais Lac Caché. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Chibougamau területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 24 797 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Chibougamau városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 930 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 22 543 Ft körül alakult. Ez 15%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 956 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Chibougamau városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 10,7 °C/51,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,1 °C/73,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -24,7 °C/-12,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Chibougamau városához a legközelebb eső repülőtér Chibougamau (YMT) (18,81 km).

Utazás tervezése ide: Kanada

Chibougamau területe és vonzáskörzete