Blanc Sablon

2019. márc. 21.2019. márc. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Blanc Sablon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Dockside Motel, Genevieve Bay Inn és Auberge Motel 4 Saisons. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Blanc Sablon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Blanc Sablon területén

15 695 Ft-tól
20 440 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 29 930 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Blanc Sablon városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 770 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 32 850 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Kanada

Blanc Sablon területe és vonzáskörzete